Za 72 sata iz pluća uklonite sve toksine iz tjela: Ovaj lijek će iskoreniti maligne ćelije i ojačati vaš imunitet!

Mnogima je dosadilo više da svakodnevno slušaju jedno te isto, odnosno da trebaju prestati sa pušenjem cigareta kako bi zaštitili svoje zdravlje. Svi znamo koliko je duhan štetan i kakav učinak ima na ljudski organizam, te da trebamo što prije riješiti se te loše navike, od koje pati mnogo osoba.

Ako niste dovoljno istražili o cigaretama, mislim da je zaista vrijeme da to i uradite, odnosno da ispitate kakvi otrovi se sve u njima nalaze, te da upravo zbog njih vi postaje ovisni o cigaretama.

Foto: pixabay.com

Sa pušenjem možete jedino prestati ako zaista imate ogromnu želju i budete poprilično uporni. Počnite da vodite računa o zdravim navikama u životu, konzumirajte isključivo zdravu hranu, počnite više da se krećete, vježbate, odnosno da budete fizički aktivniji. Veoma je bitno da se što više trudite, a ne da poslije nekog vremena počnete odustajati!!

Cigarete negativno djeluju na ljudsko zdravlje, ali isto tako izazivaju i negativa učinak na kožu i zube koji poslije nekog vremena postaju žućkasti! Osim toga, vaše tijelo počinje brže i lakše da stari! Ono što vam još može pomoći da očistite pluća i da lakše prestanete pušiti, jeste ovaj prirodni lijek.

Ovaj lijek će uništiti i kancerogene ćelije, te ojačati vaš imunitet, probajte ga:

Sastojci:

400 g bijelog luka, 400 g meda, Malo đumbirovog korijena, 2 kašike kurkume, 1 litar vode.

Priprema: 

Stavite vodu da kuha i onda dodajte đumbir i bijeli luk. Potom sklonite sa vatre da se ohladi i procijedite. Kad se ohladi dodajte med, limun i kurkumu. Limun nikada ne stavljajte u vruće jer je vitamin C termolabilan i nema efekat u vrućem.

Uzimajte 2 puta dnevno, 2 kašike ujutru na prazan stomak i još dvije prije večere. Čuvajte u staklenoj posudi u frižideru. Konzumirajte barem 2 sedmice.

Izvor: 5do12.com

Author: urednik