UKLONITE BOLOVE IZ KOSTIJU I ZGLOBOVA: Ovaj podmlađujući ČAJ se sprema za 15 minuta, a uklonja bol u ZGLOBOVIMA i KOSTIMA zauvijek!

Avokado je jedan od najzdravijih plodova koji postoji – ima glatku i kremastu teksturu i ugodan okus što ga čini omiljenim milijunima. Tropsko voće dio je različitih kuhinja – neki vole jesti sirovo, dok drugi koriste avokado u ukusnim egzotičnim jelima.

Osim što poboljšava okus mnogih jela, avokado sadrži brojne esencijalne hranjive tvari koje nude širok raspon zdravstvenih prednosti. Iako je plod blagotvoran, većina hranjivih tvari avokada je u sjemenu.

Većina ljudi izbacuje sjeme kada jede voće jer nisu svjesni da se može konzumirati – to je velika pogreška i mi ćemo vam pomoći da to ispravite.

OVDJE SU GLAVNE ZDRAVSTVENE PREDNOSTI AVOKADO SJEMENA:

-Regulira razine holesterola i šećera u krvi;
-Jača zube, nokte, kosu i kosti; -Regulira menstrualni period;
-Poboljšava cirkulaciju; -Ima moćna protuupalna svojstva;
-Poboljšava kvalitetu kože;
-Regulira krvni tlak

Evo kako pripremiti čaj od sjemena avokada :

Sastojci:

-1 sjemenka avokada
-1l mineralne vode

Uklonite sjeme iz voća i dobro isperite, te kuhajte u vodi oko 15 minuta. Nakon toga pustite da se ohladi, a zatim popiti šalicu čaja dva puta dnevno ujutro i navečer.

Avokado čaj je vrlo koristan za naše zdravlje i učinit da se osjećate puno bolje za kratko vrijeme. Pojedite ga kad god želite i zasigurno će poboljšati vaše cjelokupno zdravlje.

Izvor: narodnamedicina

Author: urednik