SUHO GROŽĐE, LAN I MED – DOKAZANO DJELUJE: Isprobana kombinacija koja momentalno oporavlja kosti i upaljene zglobove…

Recept obavezno preporučujemo…

Ljudi koji su nekada imali bolove u kostima ili zglobovima, svjesni su koliko teško se sa njima nositi i da nas mogu spriječiti u obavljanju bilo kakvih poslova.

Uglavnom tada odlazimo ljekarima kako bi nam prepisali neke lijekove ali trebate znati da je mnogo bolje i učinkovitije ako počnete sa uzimanjem prirodnih domaćih lijekova.

Konzumiranjem klasičnih lijekova možda i možete u maloj mjeri da poboljšate svoje stanje i riješite se boli na neko vrijeme, ali kao posljedica toga može da dođe do ovisnosti i negativnog učinka na druge organe u organizmu, naročito bubrega.

Jednostavno je mnogo bolje kada biste počeli da konzumirate lijekove iz prirode koji dokazano djeluju i poboljšavaju vaše stanje.

Ovaj lijek su mnogi preporučili za primjenu ako želite da se riješite bolova u zglobovima!

RECEPT:

Potrebni sastojci:

– 200g meda

– 8 kašika sjemenki lana

– 40g sjemenki bundeve (očišćene)

– 3 kašike groždica (suhih)

Priprema:

Sve navedene sastojke, osim meda, potrebno je da samljete recimo u mašini za mljevenje oraha, a zatim dodate med i smjesu dobro umutite ili izmiješate zajedno sada sa medom.

Primjena:

Lijek koji ste pripremili uzimate svaki dan po dvije kašike, odnosno u jutarnjim satima i prije spavanja. Za kratko vrijeme osjetit ćete veliku promjenu i olakšanje u vašem tijelu, a posebno zglobovima. Smjesu kada potrošite možete napraviti novu i terapiju samo nastaviti sve dok ne osjetite olakšanje.

Izvor: megagiga

Author: urednik