OČISTITE TIJELO OD OTROVA: Preporodite organizam ovom jednostavnom mješavinom…

Razmislite šta je prvo što uradite ujutru kada ustanete. Da li popijete vodu, kafu ili odmah doručkujete? Svakako da je kafa najgora solucija, a pored čaše tople vode sa par kapi limuna, postoji još jedna moćna mešavina koja će vam pomoći da očistite telo od toksina, parazita i gljivica.

Kroz ljudski organizam u peripodu od 70 godina prođe više od 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, a u stomačnoj duplji nakupi se čak 15 kilograma toksina. Ovi otrovi mogu da prouzrokuju mnoge ozbiljne bolesti, ali i brojne neprijatnosti poput konstipacije, poremećaja metabolizma, problema sa bubrezima, jetrom i crevima.

Upravo zbog toga se preporučuje redovna konzumacija lanenog semena, fantastične namirnice koja blagotvorna utiče na ljudski organizam.

Laneno seme razređuje krv, sprečava nastanak ugrušaka, kamenja u bubrezima i žuči. Ispitivanja i klinička iskustva pokazala su da redovno konzumiranje lanenog semena prevenira i leči rak dojke, prostate, debelog creva, pluća, snižava nivo holesterola u krvi i jača srčani mišić.

Laneno seme ubrzava metabolizam i podstiče rad creva, tako da ćete problem konstipacije rešiti vrlo brzo. Ukoliko želite da pročistite krv tokom tri nedelje umesto doručka konzumirajte ovu mešavinu:

PRVA NEDELJA:

Pomešajte 100 ml kefira i jednu kašiku mlevenog lanenog semena. Nemojte nikad kupovati već samleveno laneno seme, već ga sami sameljite u mlinu za kafu.

DRUGA NEDELJA:

Pomešajte 100 ml kefira sa dve kašike lanenog brašna ili mlevenog lana.

TREĆA NEDELJA:

Pomešajte 150 ml kefira sa tri kašike mlevenog lanenog semena. Uz ovakvu terapiju obavezno unosite velike količine vode, bar dva litra dnevno. Nakon tri nedelje se završava lečenje koje možete ponoviti za godinu dana.

Pre upotrebe konsultujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom, pogotovo ako ste hronični bolesnik.

Izvor: zena.blic.rs

Author: urednik