Evo kako da sprečite grip ili virus da se razmili po vašem telu: Za 12 sati, bićete kao novi!

Sa pojavom hladnog vremena, svi se boje prehlade i virusa. Kako bismo sprečili da ove sezone dobijemo grip, moramo da vidimo šta to izaziva pojavu ove bolestiSa pojavom hladnog vremena, svi se boje prehlade i virusa. Kako bismo sprečili da ove sezone dobijemo grip, moramo da vidimo šta to izaziva pojavu ove bolesti

Ukoliko vam nedostaje vitamin D, malo spavate, živite stresno, slabo i loše se hranite, vi ste podložni gripu.

Prehlada je vodeći uzrok posete lekarima i bolovanja.Kada pacijent oseti jezu, temperaturu, kašalj, curenje iz nosa, slabost i druge simptome slične gripu, dijagnoza “grip” postaviće se samo u 3 do 17% slučajeva. Druge bolesti uzrokuju drugi virusi/bakterije.Nije sve grip!

Virusi su nekoliko puta manji od bakterija, imaju drugačiju strukturu, a antibiotici u tim slučajevima beskorisni.Virus može biti simptom prehlade ili gripa, ali nije uzrok bolesti.Pravi uzrok gripe su poremećaj imuniteta, kao i nedostatakvitamina D.

Način života

Ako ste često prehlađeni, vreme je da izbacite šećeriz ishrane. Šećer je izuzetno štetan za imuni sistem.

Dobra ishrana i dobar san, vežbanje i kanalisanje stresa su ključni za imunološki sistem.Korisno je jesti meso i jaja, sveže povrće i voće, začinsko bilje i piti svežu vodu.Vežbanje takođe jača imunološki sistem. Ako niste pristalica trčanja, vežbanja – samo šetajte.

Suplementi protiv patogena: Vitamin C,ulje origana,propolis

Ekstrakt lista masline. 

Vodonik- peroksid dobro deluje protiv infekcije gornjih disajnih puteva. Da biste izlečili prehladu ili grip za 12 do 14 sati,potrebno je da samo u jedno i drugo uvo ubrizgate 3 do 5 kapi hidrogena od 3%.Sve ove metode pomoći će vam da zaustavite razvoj virusa u vrlo ranoj fazi bolesti.

still.kurir

Author: urednik