Home / Zanimljivosti / OBOLEĆETE OD RAKA: Mnoge žene RADE ovo svojim grudima a NI NE SANJAJU koliko ugrožavaju zdravlje

OBOLEĆETE OD RAKA: Mnoge žene RADE ovo svojim grudima a NI NE SANJAJU koliko ugrožavaju zdravlje

Prestanite odmah!
Nijedna žena na planeti nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Višak na stomaku, višak na butinama, veliki nos, male grudi…

Ženama je bitniji upadljiv dekolte od udobnosti brushaltera. Prave fatalne greške koje ponekad dovode i do bolesti. Izbegavajte navedene stvari ukoliko želite da vam grudi budu zdrave:

1. Pirsing na bradavicama
Pirsing na bilo kom delu tela se nikada ne preporučuje zbog infekcija. Kada su grudi u pitanju, bradavice se nalaze blizu limfnog sistema, što znači da ukoliko se pojavi bakterija nakon pirsinga, može brže ući u telo a zatim i u krvotok.

2. Ne skidate brushalter nikada
Ženama je uglavnom neprijatno kada negde idu bez brushaltera jer im se bradavice ocrtavaju. Ukoliko je to problem, nosite brushalter na posao, u grad, ali ukoliko idete u teretanu ili na trčanje, izbegavajte čak i one sportske topiće. Dajte svojim grudima slobodu da dišu.

3. Ne negujete grudi dovoljno
Koža na grudima je izuzetno osetljiva i tanka. Preporučljiva je upotreba mleka za telo i to posebno onih koji se koriste na jakom suncu, protiv UV zračenja.

4. Čupate sitne dlake na bradavicama
Pravilo za čupanje dlaka na grudima važi isto kao i pravilo za sve ostale dlake – što više čupaš, brže rastu, stoga to nije preporučljivo.

5. Birate pogrešnu veličinu brushaltera
Samo jedna od četiri žene kupi odgovarajuću veličinu brushaltera. Ukoliko kupite manji brushalter kako bi vam grudi “iskočile” i došle više do izražaja, protok krvi može da se uspori jer će je vaš brus ograničavati da prođe, a to može dovesti do raka.

About prirodnilijekovi

Check Also

Konzumiranje lisnatog zelenog povrća smanjuje rizik od dijabetesa

ritanska meta-analiza je u šest studija proučavala korisne učinke konzumiranja voća i povrća na procenat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *